Connect with us

Published

on

Spread the love

Cazurile de COVID-19 s-au dublat in ultimele doua saptamani in Judetul Arges. In sedinta de Marti a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta din Arges, s-a decis ca purtarea mastii de protectie sa fie obligatorie in spatiile deschise. Exceptie vor face copii sub 5 ani.

Declarații după ședința cjsu

Publicată de Institutia Prefectului – Judetul Arges pe Marţi, 28 iulie 2020

Sursa foto : Economica.net

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

STIRI

Ei sunt cei 23 de membrii ai viitorului CONSILIU LOCAL PITESTI

Published

on

By

Spread the love
 1. Gentea Cristian- PSD
 2. Ionică Constantin- Cornel- PSD
 3. Tudosoiu Dumitru- PSD
 4. Tudor Lucrețiu- Ioan- PSD
 5. Dumitru Ionuț- Cristian- PSD
 6. Tudorache Iulian- Robert- PSD
 7. Șerb Dragoș- Andrei- PSD
 8. Preduț Mariana- Tatiana- PSD
 9. Apostoliceanu Sorin- PNL
 10. Coteț Mihai- PNL
 11. Stan Ana- PNL
 12. Irimia Tiberiu- Gabriel- PNL
 13. Tofan Gelu- PNL
 14. Șerbănoiu Răzvan- Ionuț- PNL
 15. Dumitrașcu Maria- Cătălina- PNL
 16. Mihăilescu Mihail- Ioan- Alianța USR PLUS
 17. Plecanciuc Florin- Alianța USR PLUS
 18. Nedelcu Darius- Sebastian- Alianța USR PLUS
 19. Gherase Ionuț- Alianța USR PLUS
 20. Miu Barbu- Alianța USR PLUS
 21. Chivu Virgil- Dumitru- Alianța USR PLUS
 22. Dinu Dănuț- PMP
 23. Coman Sorina- Marilena- PMP

Continue Reading

STIRI

Cristian GENTEA este noul Primar al PITEȘTIULUI

Published

on

By

Spread the love

Cristian Gentea este noul primar al Piteștiului conform ultimelor date. Acesta a avut un avantaj clar fata de contracandidații sai. Cristian Gentea a postat pe o rețea de socializare și un mesaj pentru Piteșteni “

Asta am promis, asta voi încerca să fac în fiecare zi a mandatului meu. Nu sunt un visător, nu sunt un om al discursului în defavoarea adevărului. Voi fi un OM de cuvânt, un PRIMAR de cuvânt. Vă multumesc că ați avut încredere că acest lucru se va întampla.

În această noapte, am câștigat DOAR șansa de a o demonstra. Peste patru ani, îmi doresc să nu mai existe vot politic, ci vot administrativ. Să fiu genul de primar pe care piteștenii îl vor mai departe lângă ei și pentru ei, indiferent de conjuctură și “tranduri” politice. Prioritatea mea e să nu dezamăgesc, ci să surpind plăcut.

Avem mult de muncit, mult de construit, mult de inovat. Știu că am câștigat fiind cel mai credibil dintre candidați, dar nu îmi fac iluzia că Piteștiul este comunitatea unită, care simte la fel și trăiește la fel, pe care mi-aș dori-o. Vă promit, însă, că voi face tot ce stă în puterile mele și ale echipei mele, să fie așa mai departe!

Mulțumesc acestei echipe, mă încred în ea și în Pitești!

#Aiciveivreasătrăiești!

CristianGentea

OM de cuvânt, de acum PRIMAR de cuvânt

Continue Reading

STIRI

Ion Mânzână este noul președinte al CJ ARGES

Published

on

By

Spread the love

Ion Manzana este noul președinta al CJ Arges și este varianta propusă de către PSD. Contracandidații lui Ion Manzana au fost Emanuel Soare de la PNL dar și Virgil Baciu de la PMP.

Continue Reading

STIRI

Victorie clară la MOȘOAIA pentru Ion Necula

Published

on

By

Spread the love

Victorie pentru Ion Necula candidatul PNL la Primăria Moșoaia, acesta este la primul mandat de primar in Comuna Moșoaia.

Continue Reading

STIRI

Nicolae Velcea primar la Stefanesti

Published

on

By

Spread the love

Victorie extrem de important la Stefanesti pentru Nicolae Velcea. Aceasta a câștigat un mandat de primar la Stefanesti.

Continue Reading

STIRI

Alina Baciu, cel mai tânăr primar din JUDEȚUL ARGES.

Published

on

By

Spread the love

Alina Baciu este candidatul PMP la funcția de primar in Comuna Corbi. Tânăra se pare ca ar fi la prima experiența politica și iată ca și-a adjudecat fotoliul de primar in comuna Corbi. Tatăl tinerei este nimeni altul decât Virgil Baciu fostul edil al comunei Corbi. Acesta postat pe o rețea de socializare un mesaj de felicitări pentru noul primar la Comunei Corbi. “ LA CORBI A CÂȘTIGAT ENTUZIASMUL , PURITATEA ȘI DECENTA DIN CAMPANIE . FELICITĂRIANCA ALINA BACIU . FELICITĂRI DRAGA ECHIPA DE TINERI ȘI FRUMOȘI LA SUFLET . MULȚUMIM CELOR CARE S-AU PREZENTAT LA VOT SI IN SOECISL CELOR CARE NE-AU ACORDAT ÎNCREDERE .IAR EU DRAGI CORBENI VREAU SA VA MULTUMESC PTR CEI OPT ANI PETRECUȚI CU VOI IN CALITATE DE PRIMAR . DOAMNE AJUTAI PE ROMANI”

Continue Reading

STIRI

Nicolae Dascălu CÂȘTIGĂTOR la MĂRĂCINENI

Published

on

By

Spread the love

Victorie pentru Nicolae Dascălu in comuna Mărăcineni, aceasta a postat un mesaj de mulțumite pe o rețea de socializare. “Va mulțumesc pentru încrederea acordată pentru un nou mandat, atât mie cât și consiliului local și vom rămâne aceeași pentru localitatea noastră care va deveni o localitate de invidiat pe întreg teritoriul țării. Dumnezeu sa binecuvânteze Comuna Mărăcineni și cetățenii acesteia !!!!”, a scris Nicolae Dascălu, fostul şi viitorul primar al comunei Mărăcineni.

Continue Reading

STIRI

SURPRIZA la Câmpulung Muscel ! CINE ESTE NOUL PRIMAR

Published

on

By

Spread the love

Elena Lasconi din partea alianței USR PLUS pare a fi data drept câștigătoare la primăria Câmpulung Muscel. Așteptăm numărarea finala a voturilor.

Continue Reading

STIRI

Rezultate Argeș Locale 2020. Prezenta la vot la ora 19:00 in Județul ARGES

Published

on

By

Spread the love

Prezenta la vot in crestere considerabila de la ora la ora in Judetul Arges, astfel la ora 19:00 prezenta in Judetul Arges 46.01%. Iar prezenta la nivel National este de 42,17 % .

Continue Reading

STIRI

Prezenta la VOT in Judetul Arges la ora 15:00

Published

on

By

Spread the love

Prezenta la vot in crestere considerabila de la ora la ora in Judetul Arges, astfel la ora 15:00 prezenta in Judetul Arges 30.62%. Iar prezenta la nivel National este de 27,56 % .

Continue Reading

STIRI

Prezenţa la vot, până la ora 12.00​​ In JUDETUL ARGES

Published

on

By

Spread the love

​​Peste 18,2 milioane de români sunt așteptați duminică să voteze

la alegerile locale 2020In Argeș la urne sunt așteptați 525.151 de alegători, au fost organizate 522 de secții de votare și s-au tipărit 2.314.252 buletine de vot.Ora 12.00, prezența la votArges – 17,85%Pe țară: 15,69%

Continue Reading

STIRI

Emanuel Soare ‘ Am votat impotriva MITOCANIEI, am votat importiva MISTOCARELILOR’

Published

on

By

Spread the love

Emanuel Soare candidatul PNL pentru functia de Presedinte al Consiliul Judetean Arges a votat in aceasta dimineata. Iata declaratiile acestuia la iesirea din sectia de votare.

Continue Reading

STIRI

Danut Dinu ‘ Am votat cu speranta si ii invit pe toti argesenii si romanii sa mearga la vot’

Published

on

By

Spread the love

Danut Dinut candidatul PMP la primaria orasului Pitesti a votat si el in aceasta dimineata. Acesta a tinut sa trnsmita un mesaj tuturor argesenilor si pitestenilor la iesirea din sectia de votare. ‘Am votat cu speranta si ii invit pe toti argesenii si romanii sa mearga la vot pentru ca acest lucru este cel mai important. Imi doresc foarte mult ca oamenii sa iasa la vot, Dumnezeu ne ajuta si vom vedea diseara care este zestrea fiecaruia’ a declarat Danut Dinu.

Continue Reading

STIRI

Ionut Mosteanu ‘ Am votat cu speranta ca lucrurile vor arata mai bine, si Pitesti-ul va fi un oras mai aproape de orasele europene’

Published

on

By

Spread the love

Ionut Mosteanu candidatul aliantei USR PLUS la primaria Orasului Pitesti a iesit in aceasta dimineata la vot. Iata declaratiile acestuia la iesirea din sectia de vot.

Continue Reading

STIRI

Cristian Gentea ‘ Am votat în această dimineață pentru un proiect în care cred și pe care îl voi realiza alături de echipa mea’

Published

on

By

Spread the love

Cristian Gentea candidatul PSD la Primaria Orasului Pitesti a votat in aceasta dimineata. Iata declaratiile acestuia la iesirea din sectia de votare. ‘Am votat proiectul unui oras in care iti place sa traiesti si o echipa de oameni profesionisti in toate domeniile care pot sa faca realizabil acest proiect. Vreau sa multumesc pitestenilor ca au apreciat decenta campaniei pe care am facut-o noi si proiectul propus si ii asigur ca ii vom face sa fie mandri de orasul lor.

Continue Reading

STIRI

Sorin Apostoliceanu ‘Astazi am votat pentru SCHIMBARE si pentru SPERANTA, am votat pentru un ORAS AL VIITORULUI’

Published

on

By

Spread the love

Sorin Apostoliceanu candidatul PNL la Primari al orasului Pitesti spune ca votat pentru un oras al viitorului, dar si pentru un presedinte educat la Consiliul Judetean.

Continue Reading

STIRI

Prezenta la vot la Ora 11:00 in Judetul Arges

Published

on

By

Spread the love

La ora 7:00 urnaele de vot s-au deschis in mod oficial. Argesenii sunt asteptati sa voteze pentru a alege cine le va fi primar in urmatorii 4 ani de zile dar si cine va conduce Consiliul Judetean Arges. In primele doua ore de la deschiderea urnelor peste 10.000 de argeseni au votat. La ora 11:00 prezena la voi in Judetul Arges este de 12,91 %

Continue Reading

STIRI

Dumitru Tudosoiu, viceprimar în locul lui Sorin Apostoliceanu

Published

on

By

Spread the love

Fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Dumitru Tudosoiu, a fost votat în ședința consiliului local să preia fotoliul de viceprimar al municipiului Pitești.

sursa:PiteStiri

Continue Reading

STIRI

Shopping & Prosecco la Fashion Boutique by Lavika

Published

on

By

Spread the love

Shopping & Prosecco este evenimentul din acest weekend care ne-a atras atentia.

Am zice că este un eveniment obișnuit susținut de un local piteștean dar am rămas surprinși să vedem că este prezentarea colecției de toamnă a unui boutique cochet situat in Magazinul Trivale la etajul 1.

Lavika Boutique – este un magazin de haine deținut de o antreprenoare ambițioasa care de cațiva ani stabilește trendul in modă pe plan local.

În magazinul chic se regăsesc piese vestimentare inedite pentru toate gusturile si vârstele, de la jeanși boyfriend pana la rochițe elegante pentru domnișoare fabuloase, genți moderne care vor atrage privirile tuturor si accesorii in trend.
Lavinia Bughiu este o tânară ambițioasă pe care pasiunea pentru modă a determinat-o să se lanseze in business si să creeze conceptul Lavika Boutique, un magazin unic sub deviza “Different is Beautiful” , un magazin unde veți găsi modele parcă rupte de pe podiumurile de modă.

Revenind la evenimentul menționat , sâmbată, începând cu orele 9.00, va avea loc o premieră de acest fel în shoppingul argeșean, pe lângă noile articole din colecția de toamnă în magazin veți fi întâmpinate după modelul marilor case de modă si magazine celebre cu un pahar de presecco.

Un eveniment inedit pe care îl lăudam în special pentru inițiativa de a schimba viziunea simplistă in business și pentru ingeniozitatea cu care unii antreprenori își atrag clienții în aceste vremuri deloc ușoare.

Noi știm că vrem să pașim pragul magazinului Lavika Boutique, din Centrul Comercial Trivale (etaj 1) și vă invitam să o faceți și voi, să vă luați prietena cea mai bună și să vă bucurati împreuna de o după amiază perfectă de shopping acompaniat de prosecco!!!

Continue Reading

STIRI

Prima SPONSORIZARE pentru FC ARGES anunțată de Cristian Gentea

Published

on

By

Spread the love

Vă mulțumesc cu recunoștință pentru toate mesajele frumoase transmise astăzi și vă urez ca toate gândurile bune să vi se întoarcă înzecit!

🎯 Împărtășesc cu dumneavoastră unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care această zi mi le putea aduce!

100.000 euro – bani asumați prin contractul semnat azi dimineața cu reprezentanții companiei Getica 95 și virați deja în conturile F.C. Argeș! Această sumă reprezintă prima sponsorizare majoră a echipei noastre de suflet, atrasă după promovarea în Liga I.

Am discutat pe îndelete în ultimele zile cu reprezentanții companiei – cel mai mare furnizor de energie electrică de pe piața concurențiala a României și am reușit să îi conving că încrederea acordată echipei noastre va fi răsplătită prin victorii, aplauze și motive de mândrie! 🏅⚽️

Mândri le vom purta și noi sigla, mulțumindu-le pentru suport, un suport care cumulează financiar valoarea tuturor sponsorizărilor intrate in contul clubului pe durata anului trecut! Ne-a promis domnul Viorel Tudose, reprezentantul Getica 95, că finanțarea și încurajarea rezultatelor echipei nu se vor opri aici! Nici eforturile noastre de a atrage și alți sponsori, de a aduce noi jucători și de a ne atinge obiectivele competiționale!

Mi s-a reproșat, în ultimele zile, conexiunea strânsă între mine și club.
❗F.C. Arges este pasiunea mea dintâi și postura de candidat la Primăria Pitești nu mă va îndepărta nicidecum de echipă, ci, dincontră mă va lega și mai puternic, dacă este posibil mai mult de atât! Pe cei care se declară nemulțumiți sau frustrați îi invit să ni se alăture, cu tot ce știu si pot să facă, pentru a face stadionul din Trivale să fie cea mai efervescentă locație sportivă din regiune, cu o echipă puternică, manageriată corect și stabilă financiar!

Iar dumneavoastră, tuturor, vă mulțumesc că ne motivați permanent, prin mesaje, discuții față în față și susținere, să luptăm pentru ce ne-am propus!

Hai FC Arges! #totulpentruFCArges

Continue Reading

NE POTI GASI SI PE FACEBOOK

CELE MAI RECENTE POSTARI

STIRI3 days ago

Ei sunt cei 23 de membrii ai viitorului CONSILIU LOCAL PITESTI

Spread the love Gentea Cristian- PSD Ionică Constantin- Cornel- PSD Tudosoiu Dumitru- PSD Tudor Lucrețiu- Ioan- PSD Dumitru Ionuț- Cristian-...

STIRI3 days ago

Cristian GENTEA este noul Primar al PITEȘTIULUI

Spread the loveCristian Gentea este noul primar al Piteștiului conform ultimelor date. Acesta a avut un avantaj clar fata de...

STIRI3 days ago

Ion Mânzână este noul președinte al CJ ARGES

Spread the loveIon Manzana este noul președinta al CJ Arges și este varianta propusă de către PSD. Contracandidații lui Ion...

STIRI3 days ago

Victorie clară la MOȘOAIA pentru Ion Necula

Spread the loveVictorie pentru Ion Necula candidatul PNL la Primăria Moșoaia, acesta este la primul mandat de primar in Comuna...

STIRI3 days ago

Nicolae Velcea primar la Stefanesti

Spread the loveVictorie extrem de important la Stefanesti pentru Nicolae Velcea. Aceasta a câștigat un mandat de primar la Stefanesti.

STIRI3 days ago

Alina Baciu, cel mai tânăr primar din JUDEȚUL ARGES.

Spread the loveAlina Baciu este candidatul PMP la funcția de primar in Comuna Corbi. Tânăra se pare ca ar fi...

STIRI3 days ago

Nicolae Dascălu CÂȘTIGĂTOR la MĂRĂCINENI

Spread the loveVictorie pentru Nicolae Dascălu in comuna Mărăcineni, aceasta a postat un mesaj de mulțumite pe o rețea de...

STIRI4 days ago

SURPRIZA la Câmpulung Muscel ! CINE ESTE NOUL PRIMAR

Spread the loveElena Lasconi din partea alianței USR PLUS pare a fi data drept câștigătoare la primăria Câmpulung Muscel. Așteptăm...

STIRI4 days ago

Rezultate Argeș Locale 2020. Prezenta la vot la ora 19:00 in Județul ARGES

Spread the lovePrezenta la vot in crestere considerabila de la ora la ora in Judetul Arges, astfel la ora 19:00...

STIRI4 days ago

Prezenta la VOT in Judetul Arges la ora 15:00

Spread the lovePrezenta la vot in crestere considerabila de la ora la ora in Judetul Arges, astfel la ora 15:00...

STIRI4 days ago

Prezenţa la vot, până la ora 12.00​​ In JUDETUL ARGES

Spread the love​​Peste 18,2 milioane de români sunt așteptați duminică să voteze la alegerile locale 2020In Argeș la urne sunt...

STIRI5 days ago

Emanuel Soare ‘ Am votat impotriva MITOCANIEI, am votat importiva MISTOCARELILOR’

Spread the loveEmanuel Soare candidatul PNL pentru functia de Presedinte al Consiliul Judetean Arges a votat in aceasta dimineata. Iata...

STIRI5 days ago

Danut Dinu ‘ Am votat cu speranta si ii invit pe toti argesenii si romanii sa mearga la vot’

Spread the loveDanut Dinut candidatul PMP la primaria orasului Pitesti a votat si el in aceasta dimineata. Acesta a tinut...

STIRI5 days ago

Ionut Mosteanu ‘ Am votat cu speranta ca lucrurile vor arata mai bine, si Pitesti-ul va fi un oras mai aproape de orasele europene’

Spread the loveIonut Mosteanu candidatul aliantei USR PLUS la primaria Orasului Pitesti a iesit in aceasta dimineata la vot. Iata...

STIRI5 days ago

Cristian Gentea ‘ Am votat în această dimineață pentru un proiect în care cred și pe care îl voi realiza alături de echipa mea’

Spread the loveCristian Gentea candidatul PSD la Primaria Orasului Pitesti a votat in aceasta dimineata. Iata declaratiile acestuia la iesirea...

STIRI5 days ago

Sorin Apostoliceanu ‘Astazi am votat pentru SCHIMBARE si pentru SPERANTA, am votat pentru un ORAS AL VIITORULUI’

Spread the loveSorin Apostoliceanu candidatul PNL la Primari al orasului Pitesti spune ca votat pentru un oras al viitorului, dar...

STIRI5 days ago

Prezenta la vot la Ora 11:00 in Judetul Arges

Spread the loveLa ora 7:00 urnaele de vot s-au deschis in mod oficial. Argesenii sunt asteptati sa voteze pentru a...

STIRI1 month ago

Dumitru Tudosoiu, viceprimar în locul lui Sorin Apostoliceanu

Spread the love Fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Dumitru Tudosoiu, a fost votat în ședința consiliului local...

STIRI1 month ago

Shopping & Prosecco la Fashion Boutique by Lavika

Spread the love Shopping & Prosecco este evenimentul din acest weekend care ne-a atras atentia. Am zice că este un...

STIRI2 months ago

Prima SPONSORIZARE pentru FC ARGES anunțată de Cristian Gentea

Spread the loveVă mulțumesc cu recunoștință pentru toate mesajele frumoase transmise astăzi și vă urez ca toate gândurile bune să...

STATISTICI

 

 

 
Trending